**AVATTU PAKKAUS** Jalkaprässi FitNord Diamond

2490,00 € 2790,00 €

Tai osamaksulla alk 103,75 €/kk

ALE 10 % Voimassa 31.1. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Tuote on ollut kuvattavana.  
Toimitetaan ilman myyntipakkausta. 


FitNord Diamond jalkaprässi on vapailla painoilla toimiva jalkaprässi. FitNord Diamond jalkaprässi soveltuu hyvin kaupallisen käytön saleille, mutta myös yhteisöille/yrityksille.

FitNord Diamond jalkaprässi on säädettävissä käyttäjän mukaan, jolloin harjoittelu on turvallista ja miellyttävää. Jalkaprässiin käyvät kaikki 50 mm reiällä varustetut levypainot. Jalkaprässin painotapit ovat riittävän pitkän jopa suuremmille kuormille hieman pienemmillä levyillä, jolloin esimerkiksi 50 kilon levyjä ei tarvitse välttämättä olla.

FitNord Diamond jalkaprässi käyttää vapaita painoja, jolloin esimerkiksi pienemmän salin ei tarvitse investoida hieman kalliimpiin painopakallisiin laitteisiin ja kuormat saadaan näin ollen edullisesti suuriksikin.

Diamond-sarjan viimestely ja tuotteiden linjassa oleva muotoilu on ajaton ja näin ollen sali kalustettuna Diamond-sarjan laitteilla on viihtyisä ja toiminnallinen vuosia!

Diamond-sarjan arvojen mukaisesti tuotekehityksessä on pidetty silmällä puhtaita suorituslinjoja sekä katseen ja käytönkestävää kokonaisuutta.Tilaa heti tyylikäs jalkaprässi tai ole yhteydessä suunnitelman tekemiseksi!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.