**2-LAATU** FitNord Sprint 200 Juoksumatto

999,00 € 1499,00 €

Tai osamaksulla alk 41,62 €/kk

ALE 33 % 21.6.2021 saakka
Huom! Toimitusaika 5-7 työpäivää tilauksesta
Asiakkaalta palautunut laite. Laite testattu ja toimivaksi todettu. Saattaa sisältää pieniä käytön jälkiä. Kotiin toimituksen mahdollisuutta voi tiedustella asiakaspalvelusta. Myydään kasattuna. 

YKSI LUOTETTAVIMMISTA JA KEHUTUIMMISTA JUOKSUMATOISTA — USKOMATON HINTA-LAATUSUHDE!

FitNord Sprint 200 on helppokäyttöinen hölkkääjän juoksumatto, jossa on hintaluokkaansa nähden ylivertaiset ominaisuudet.

Tämä kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto yltää korkeaan 20 km/h huippunopeuteen. FitNord Sprint 200 -juoksumatossa on pidetty huolta siitä, että sitä on helppo ja mukava käyttää — tästä esimerkkeinä muun muassa miellyttävän joustava juoksualusta sekä kätevät pikanäppäimet nopeuden ja kallistuskulman säädöille.

Erinomaisella juoksutuntumalla varustettu FitNord Sprint 200 on täydellinen treenikumppani hölkkään ja kevyeen juoksuun. Juoksumaton liikkeestä huolehtii 1,75 hevosvoiman jatkuvatehoinen ja jopa 3 hevosvoiman hetkellisen tehon omaava moottori. Juoksumaton näyttöpaneelista löytyy kuusi pikanäppäintä sekä vauhdille että kulmalle, joilla sopivien asetuksien löytäminen käy kädenkäänteessä. Tämän lisäksi voit säätää nopeutta ja kulmaa myös käsikahvoissa olevista painikkeista.

Juoksumaton tuplavaimennettu juoksualusta on tuntumaltaan erittäin miellyttävä. Sprint 200 -juoksumaton turvallisuudesta huolehtii vaatteisiin kiinnitettävä turva-avain, joka pysäyttää maton automaattisesti mikäli avain irtoaa pesästä. Lisäturvallisuutta tuo juoksumaton reunoilla kulkevat huomionauhat, jotka ovat helposti havaittavissa juostessa. Näin askel pysyy helposti matolla eikä virheastumisia sivuille pääse tapahtumaan. Juoksumatto taittuu kätevästi kokoon säilytystä varten. Juoksumaton siirtäminen käy kätevästi alla olevien siirtopyörien avulla.

FitNord Sprint 200 juoksumaton näyttöpaneeli on erityisen selkeä ja helppokäyttöinen. Seitsemän tuuman LCD-näyttöpaneelista näet yhdellä vilkaisulla tarpeelliset tiedot treenistä.

FitNord Sprint 200 on mainio yhdistelmä näppärää kokoa, jämäkkää juoksutuntumaa ja miellyttävää käyttökokemusta!

Valitse FitNord Sprint 200, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

  1. Helppokäyttöinen käyttöliittymä
  2. Pehmeä, joustava juoksualusta
  3. Monipuoliset pikanäppäimet
  4. Tyylikäs ulkomuoto
  5. Uskomaton hinta-laatusuhde
Tilaa nyt FitNord Sprint 200 edullisesti Kuntokaupalta ja aloita tehokas harjoittelu!

Tekniset tiedot

Asennusohjeet

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: