**AVATTU PAKKAUS** FitNord Sprint Lite Kävelymatto

389,00 € 899,00 €

Tai erämaksulla alk. 14,45 €/kk

ALE 56 % Voimassa ma 4.7. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä


Asiakaspalautus.  Laite on poistettu pakkauksestaan, se on koottu ja sitä on testattu. Purettu takaisin laatikkoon. 


FitNord Sprint Lite Kävelymatto on tehokas ja kompakti laite kehon aktivoimiseen kotona ja toimistolla!  Kävely on erinomainen tapa kunnon ja terveyden ylläpitämiseen ja kohottamiseen.  FitNord Sprint Lite -kävelymatto tarjoaa mahdollisuuden kävelyyn missä vain ja koska vain – vaikka töitä tehdessä. Laitteessa on leveä ja turvallinen kävelyalusta sekä voimakkaasti vääntävä moottori. Toimintojen ohjaaminen käy kätevästi kaukosäätimellä ja suuri LED-näyttö kertoo harjoittelun tiedot selkeästi. Pieneen tilaan mahtuva ja helposti säilytettävä FitNord Sprint Lite soveltuu sekä kevyeen että reippaaseen kävelyyn. Sprint Lite toimii erinomaisesti myös sähköpöydän alla!

FitNord Sprint Lite kävelymattoa vauhdittaa 1,25 hv DC-moottori, joka antaa hetkellisesti 2 hv tehon. Kaukosäätimen avulla voit säädellä kävelynopeuttasi 0,5 – 6 km/h välillä. 0,5 – 3 km/h vastaa hidasta kävelyvauhtia, kun taas 4-6 km/h vastaa jo reipasta kävelyä. Sprint Litellä saat siis halutessasi myös kunnon treenin. Urheilusuorituksesi tietoja voit seurata helposti kävelymaton yläpäässä olevasta suuresta ja helppolukuisesta LED-näytöstä.

Kävelyalusta on 40 cm leveä ja 120 cm pitkä, joten kävely on turvallista rivakammassakin vauhdissa. Tuntuma kävelyyn on miellyttävän pehmeä ja joustava. Maksimikäyttöjäpaino 100 kg.

FitNord Sprint Lite kävelymatto vie säilytyksessä vain vähän tilaa. Kävelymaton saa näppärästi siirrettyä haluttuun paikkaan pohjassa olevien kuljetusrenkaiden avulla ja Sprint Liten voi sujauttaa vaikka sängyn alle säilytettäväksi.

Katso tästä FitNord Sprint Lite Kävelymaton esittelyvideo:


Valitse FitNord Sprint Lite kävelymatto, jos arvostat laitteessasi näitä ominaisuuksia:
  • Suorituskykyinen kävelymatto rauhalliseen kävelyyn sekä rivakkaan kävelytreeniin
  • Sopii käytettäväksi sähköpöydän kanssa
  • Helppokäyttöiset toiminnot kaukosäätimellä
  • Kompakti koko: helppo siirtää ja kätevä säilyttää vaikka sängyn olla
  • Loistava hinta/laatu -suhde
FitNord Sprint Lite tekee säännöllistä kävelystä vaivatonta niin kotona kuin toimistolla. Tilaa heti Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: