**2-LAATU** FitNord Cyclo 500E Kuntopyörä

749,00 € 1149,00 €

Tai osamaksulla alk 31,21 €/kk

ALE 34 % 21.6.2021 saakka
Huom! Toimitusaika 5-7 työpäivää tilauksesta
Asiakkaalta palautunut laite. Laite testattu ja toimivaksi todettu. Saattaa sisältää pieniä käytön jälkiä. Kotiin toimituksen mahdollisuutta voi tiedustella asiakaspalvelusta. Myydään kasattuna. Cyclo 500E on aktiivisen kotikuntoilijan kuntopyörä ja ergometri kovaan käyttöön. Cyclo 500E:ssä yhdistyvät erittäin suuri 12 kg:n vauhtipyörä, sulava polkutuntuma ja tarkka sähkömagneettivastus. Cyclo 500E on jatkoa FitNordin huippusuositulle Cyclo -mallistolle.

Cyclo 500E on ergometri, joten se antaa myös tarkempaa tietoa wateista, eli tehosta, verrattuna matalamman hintaluokan kuntopyöriin. Cyclo 500E:ssä on 32 eri vastustasoa, joista jokainen käyttäjä löytää varmasti treeniinsä sopivan voimakkuuden. Vastustasot säätyvät nopeasti ja tarkasti sähkömagneettivastuksen ansiosta.

Loistavan polkutuntuman takaa jykevä 12 kilon vauhtipyörä, jonka ansiosta liike on tasainen ja jatkuva. Cyclo 500E:ssä onkin hintaluokkaansa nähden erityisen suuri vauhtipyörä, mikä näkyy myös laitteen komeassa ulkomuodossa. Laitteen tukeva rakenne kestää kookkaammankin käyttäjän aktiivisen treenin. Kuntopyörän siirtäminen käy kätevästi edessä olevien pyörien avulla.

Cyclo 500E:ssä on yhteensä 24 erilaista ohjelmaa, jotka on jaoteltu vasta-alkajasta aina vaativaan tasoon asti. Voit myös yhdistää oman älylaitteesi kuntopyörään iConsole -sovelluksen avulla. Riittää, että lataat sovelluksen sovelluskaupasta ja yhdistät älypuhelimen tai tabletin Bluetoothilla kuntopyörään. Näin pääset nauttimaan muun muassa karttaohjelmista ja monipuolisista harjoitustiedoista.

Valitse FitNord Cyclo 500E, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

  1. Loistava polkutuntuma suuren vauhtipyörän ansiosta
  2. Tarkkaan säädettävä vastustaso
  3. Yksi markkinoiden tyylikkäimmistä kuntopyöristä
  4. Helppo käytettävyys ja monipuoliset harjoitusohjelmat (iConsole-yhteensopivuus)Voit ostaa joko pelkän kuntopyörän tai pyörän ALL-IN-pakettina niin laitteen mukana tärkeimmät lisävarusteet.

FitNord 3 in 1 Sykevyö (Bluetooth, ANT+ & 5,3 kHz) 59,90 €

Kuntopyörän suojamatto 100 x 70 cm, arvo 35,90 €

Tilaa huippuominaisuuksilla varustettu Cyclo 500E aktiiviseen treeniin!
 

Tekniset tiedot

Asennusohjeet

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: