**2-LAATU** FitNord Cyclo 100 Kuntopyörä

299,00 € 399,00 €

Tai osamaksulla alk 12,46 €/kk

ALE 25 % 18.10.2021 saakka
Huom! Toimitusaika 5-10 päivää tilauksesta
Asiakkaalta palautunut laite. Laite myydään kasattuna, testattuna ja toimivaksi todettuna. Laite saattaa sisältää pieniä käytönjälkiä 

FitNord Cyclo 100 on sirokokoinen ja helppokäyttöinen kuntopyörä kotikuntoilijalle. Tyylikkäässä Cyclo 100 -kuntopyörässä on tukeva runko, 8-portainen vastuksensäätö, selkeä LCD-näyttö, sekä erittäin miellyttävä polkutuntuma. FitNord Cyclo 100 on täydellinen valinta sinulle, jos haluat näppärän kokoisen ja simppelin kuntopyörän loistavalla hinta-laatusuhteella!  


Suosittujen FitNord Cyclo -kuntopyörien suunnittelussa on luotettu selkeään muotoiluun ja varmatoimisuuteen. Siksi Cyclo 100 -mallissakaan ei olla lähdetty monimutkaistamaan asioita vaan pysytty yksinkertaisissa ja toimivissa ratkaisuissa. 

Poljentavastuksen säätö tapahtuu manuaalisesti 8-portaisesta rullasta. Rulla on sijoitettu kuntopyörän runkoon käsikahvojen alapuolelle. Cyclo 100:aa polkiessa 7 kg vauhtipyörä pyörii pehmeästi ja hiljaa. Vastusrullaa säätämällä polkija löytää itselleen sopivan vastustason helposti. Samoin istuimen korkeutta ja etäisyyttä säätämällä löytyy hyvä polkuasento polkijalle kuin polkijalle.

Kuntopyörän käyttömukavuus on myös luokkansa huippua. Laitteen kädensijoissa on sykeanturit, joilla sykettä voi seurata näytöltä. Cyclo 100:ssa on selkeä ja helppokäyttöinen LCD-näyttö painikkeineen, josta voi sykkeen lisäksi seurata kulunutta aikaa, nopeutta, matkaa, kalorikulutusta sekä kokonaismatkaa. Näiden lisäksi näytön alapuolella on myös teline puhelinta tai tablettia varten, joten voit polkiessasi seurata samalla vaikka lempiohjelmaasi.

FitNord Cyclo 100 Kuntopyörä vie todella vähän tilaa kodissasi, sillä se on vain noin metrin pituinen, mutta sitä on myös näppärä liikutella tarpeen mukaan pyörän etuosassa olevan rullan avulla. Kuntopyörä nimittäin painaa vain alle 26 kg! Otat vain käsikahvoista kiinni, kallistat pyörää eteenpäin ja rullailet sen haluttuun paikkaan.

Cyclo 100 pyörän maksimikuormitus on 100 kg. Tätä kookkaampien polkijoiden kannattaa tutustua esimerkiksi saman tuotesarjan Cyclo 200 ja Cyclo 300 -malleihin.

Valitse FitNord Cyclo 100 Kuntopyörä, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:
  • Helppokäyttöinen ja tukeva kuntopyörä kotikuntoiluun
  • Erinomainen hinta-laatusuhde
  • Vie hyvin vähän tilaa ja on kevyt siirrellä
  • Tyylikäs ulkoasu sopii sisustukseen
Aloita nyt kotikuntoilu ja tilaa näppärä FitNord Cyclo 100 edullisesti Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: