**ASIAKASPALAUTUS** FitNord Classic 500 Sähköpyörä, valkoinen (612 Wh tehoakku)

2999,00 €

Tai erämaksulla alk. 111,38 €/kk

Varastossa, lähetetään 1-5 työpäivässä

Ostettavissa myymälästä

Vantaa, Tammisto

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-15
Su: 11-15

Tampere, Tesoma

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Kouvola

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu


Asiakaspalautus. Tuote testattu, tarkastettu ja toimivaksi todettu. pyörällä testiajettu alle 10 km. Pyörä myydään valmiiksi kasattuna ja vain noutona Tampereen tai Tammiston myymälästä. 


FitNord Classic 500 on nimensä mukaisesti klassisen upea sähköpyörä matalalla rungolla, rennon pystyllä ajoasennolla ja turvallisella jalkajarrulla.

Classic 500 tuo perinteisen ”mummopyörän” tähän päivään: voimakas mutta pehmeästi pyörää liikuttava sähkömoottori avustaa polkemisessa ja tehokkaasta akusta riittää virtaa parhaimmillaan jopa 160 kilometrin matkalle. Pyörän kyytiin on helppo nousta, joten liikkeelle lähtö ja nopeat pysähdykset onnistuvat vaivattomasti vilkkaassakin liikenteessä. Etu- ja takavalot saavat virran suoraan akusta ja heijastimet takaavat näkyvyyden hämärässä pyöräiltäessä. Vakiovarusteisiin kuuluvat tavarateline, lokasuojat ja seisontatuki, joten Classic 500 on heti valmis kauppareissuille, työmatkoille ja pyöräilystä nauttimiseen. Varmatoiminen ja huoleton FitNord Classic 500 -sähköpyörä on Suomessa suunniteltu ja koottu.
 • Matala runkokorkeus
 • 612 Wh akku / kantama jopa 160 km
 • 80 Nm keskimoottori
 • Momenttitunnistus (tunnistaa käytetyn poljinvoiman ja säätää moottorin tehon viiveettömästi)
 • Jalkajarru
 • Hydraulinen levyjarru edessä
 • 3 vaihdetta

Suomessa koottu suomalaisiin olosuhteisiin

FitNord Classic 500 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu äärimmäisellä tarkkuudella laadukkaista komponenteista, joten hyvällä huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Classic 500 on pitkäikäinen kumppani niin kesä- kuin talviajoon.

Akun kantama jopa 160 kilometriä

FitNord Classic 500 Sähköpyörän Samsung-kennoilla varustettu akku on sijoitettu tavaratelineeseen, jonka tuloksena on erittäin linjakas ja tyylikäs ulkonäkö. 612 Wh tehoakun kantama on avustustasosta ja maastosta riippuen jopa huikeat 160 kilometriä yhdellä latauksella. Akkukesto tuo huolettomuutta, sillä latausta ei tarvitse tehdä välttämättä joka päivä ja akku riittää pitkille lenkeille helposti. Akun irrottaminen käy käden käänteessä avaimella, joten akku voidaan ottaa avaimella helposti sisälle lataukseen ja säilytykseen.

Ketterää ja helppoa pyöräilyä turvallisesti

FitNord Classic 500 -sähköpyörällä ajaminen on helppoa ja nautinnollista kokemattomallekin sähköpyöräilijälle. Matala runkokorkeus tekee pyörän käsittelystä ketterää, sillä kyytiin ja kyydistä pois pääsee nopeasti ilman jalan nostamista pyörän ylitse. Ajomukavuus on huipussaan rennon ryhdikkään ajoasennon ja mukavan istuimen ansiosta. Ajoasento on helppo muokata erimittaisille pyöräilijöille säädettävän ohjainkannattimen ja pikalukittavan istuinsäädön avulla.

Polkemista avustava keskimoottori tunnistaa polkemiseen käytetyn voiman erittäin tarkasti ja säätää tehoa sen mukaan. Tuntuma polkemiseen on momenttitunnistuksen ansiosta erittäin luonnollinen eikä sähköpyörä ryntäile eteenpäin hallitsemattomasti. 80 Nm väännöllä varustetusta moottorista löytyy tarvittaessa rutkasti voimaa, joten jyrkkienkin mäkien nouseminen onnistuu Classic 500:lla vaivatta. Viidestä avustustasosta valitsemalla pyöräilijä voi vaikuttaa polkemiseen vaadittavan lihasvoiman määrään. Alhaisella avustustasolla pyöräilijä pääsee kuntoilemaan voimalla polkien, korkealla avustuksella moottori tekee polkimisesta erittäin kevyttä. Avustustason säätö ja ajotietojen (mm. akun varaus, nopeus, ajettu matka) seuraaminen onnistuu selkeältä näytöltä, joka on sijoitettu sormien ja katseen ulottuville ohjaustankoon.

Classic 500 -sähköpyörässä on helppokäyttöinen kolmevaihteinen Shimano Nexus -napavaihteisto sopivan välityksen valitsemiseen. Turvallisen jarrutuksen tarjoaa monien pyöräilijöiden suosima perinteinen jalkajarru sekä hydraulinen levyjarru edessä.  

Kattava varustelu heti valmiina

FitNord Classic 500 toimitetaan kattavin varustein, joihin kuuluvat tavarateline, seisontatuki, kiinteät lokasuojat, soittokello, heijastimet ja valot. Valot toimivat pyörän akkuvirralla ja etuvalo käynnistyy suoraan ohjaustangon näytöstä.

FitNord Classic 500 -sähköpyörä on saatavilla myös sähäkän punaisena.

Katso videolta FitNord Classic punaisen sähköpyörän esittely!

 

Valitse FitNord Classic 500 Sähköpyörä, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Matala runko, joten jalkaa ei tarvitse nostaa pyörän ylitse
 • Ketterä ja helppo ajaa
 • Erittäin pitkä akun kantama (jopa 160 km yhdellä latauksella)
 • Pehmeästi toimiva mutta voimakas 80 Nm sähkömoottori
 • Kattava varustelu heti valmiina

FitNord sähköpyörien varaosat ja huollot Tampereella ja Vantaalla sekä kattavasti ympäri Suomen virallisilta huoltokumppaneilta. Lisätietoja Takuu -välilehdellä.

Klassisen tyylikäs FitNord Classic 500 Sähköpyörä on kestävä, näppärä ja ajaton kulkupeli kaikenikäisille pyöräilijöille. Tilaa nyt edullisesti Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Perustiedot
Merkki ja malli: FitNord Classic
Vuosimalli: 2021
Käyttötarkoitus: Kaupunkipyöräily, vapaa-ajan pyöräily, työmatkapyöräily,
Rengaskoko: 28"
Runkomateriaali: alumiini
Runkokoot: 48 cm
Paino: 23kg (pakkaus 25kg)

Akku ja moottori
Akkukapasiteetti: 612 Wh (36V 17Ah)
Akkukennot: Samsung
Akkutyyppi: Lithium-ion
Toimintamatka: jopa 160 km
Moottori: TechDrive
Moottorin teho: 250 W
Moottorin vääntö: 80 Nm
Moottorin sijainti: Keskimoottori
Poljinvoiman tunnistus: Momenttitunnistin (tunnistaa käytetyn poljinvoiman ja säätää moottorin tehon viiveettömästi)

Vaihteet ja voimansiirto
Vaihteiden lukumäärä: 3
Vaihteisto: Shimano Nexus -napavaihteisto
Vaihdevipu: MotionShift
Eturatas: 38 hammasta

Näyttö
Näyttö: TechDrive
Avustustasojen määrä: 5
Toiminnot: Avustustason valinta
Näytöllä näkyvät tiedot: Akun varaus, vauhti, matkamittari, trippimittari, ajoaika, maksiminopeus

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka
Etujarru: Shimano MT200 hydraulinen levyjarru
Takajarru: Shimano Nexus
Jarrutyyppi: Jalkajarru, hydraulinen levyjarru
Renkaat: 28" CST Traveller C1110, 700*38C, heijastinreunus
Etuhaarukan tyyppi: jäykkä

Varusteet
Etuvalo: Sisältyy (LED, akkuvirralla)
Takavalo: Sisältyy (LED, akkuvirralla)
Satula: Selle Royal Rio, leveä
Tavarateline: Sisältyy
Lokasuojat: Sisältyy
Seisontatuki: Sisältyy
Säädettävä ohjainkannatin: Sisältyy
Runkolukon kiinnitys: Kyllä (lukko hankittava lisävarusteena)

Kokotaulukko
Runkokoko 48 cm = Ajajan pituus 155-175 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! 

Ajajan enimmäispaino: 120 kg sisältäen matkatavarat
Pakkauksen koko: 152 x 24 x 85 cm

Asennusohjeet
Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Asennusohjeet toimitetaan pyörän mukana ja asennus onnistuu 20-30 minuutissa.

Takuu

Takuu yksityiskäytössä
Runko: 5 vuotta
Muut osat: 24 kk
Akku: 12 kk

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Maanlaajuinen huoltoverkosto
FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1649,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: