**OUTLET** FitNord Sprint 500 Juoksumatto

1599,00 € 2499,00 €

Tai erämaksulla alk. 59,38 €/kk

ALE 36 % Voimassa ma 23.5. saakka
Huom! Toimitusaika 5-7 työpäivää tilauksesta

Laite testattu ja toimivaksi todettu. Saattaa sisältää pieniä käytön jälkiä. Kotiin toimituksen mahdollisuutta voi tiedustella asiakaspalvelusta. Myydään kasattuna. 


FitNord Sprint 500 on ennenkuulumattomilla ominaisuuksilla varustettu juoksumatto raskaaseen kotikäyttöön tai kevyeen yhteisökäyttöön. FitNord Sprint 500 -juoksumatossa yhdistyy ammatti- sekä kotikäyttöön suunniteltujen mattojen parhaat puolet edullista hintaa unohtamatta.

2,5 hevosvoimainen AC-moottori ja huoltovapaa matto

FitNord Sprint 500 juoksumaton sydän on sen erityisen vahva 2,5 hevosvoimainen AC-moottori, joka kestää pitkäaikaista rasitusta huomattavasti DC-moottoreita paremmin. Moottorin lisäksi Sprint 500 -juoksumatto hellii käyttäjää kestovahatulla juoksumatolla, joten voitelusta ei tarvitse huolehtia. Juoksumaton runko on taattua laatua ja kestää jopa 150 kilon käyttäjäpainon.

Erinomainen iskunvaimennus ja juoksutuntuma

FitNord Sprint 500 -juoksumatolla juokseminen vastaa tuntumaltaan hyvin paljon radalla juoksua. Iskunvaimennus huolehtii sopivan kimmoisasta juoksutuntumasta alustan ollessa silti jämäkkä, jolloin myös vetoharjoitukset onnistuvat erittäin hyvin. Juoksu Sprint 500:lla on erityisen turvallista sen suuren 52 x 141 cm juoksualan vuoksi.

Kotikäytön juoksumatoista tuttuna ominaisuutena Sprint 500:seen on tuotu taittomahdollisuus. Juoksualusta on helppo ja nopea nostaa ylös, jolloin juoksumattoa voi säilyttää pienemässä tilassa.  Sprint 500 juoksumatossa on myös neljä siirtopyörää, joten juoksumaton siirto on kevyttä ja helppo tehdä.

Selkeä ja käyttäjäystävällinen näyttöpaneeli

Sprint 500 juoksumaton näyttöpaneeli on erittäin käyttäjäystävällinen johtuen sen suurista numeroista. Tapahtumat näkyvät selkeästi näytöltä ja painikkeet ovat tarpeeksi suuria, jotta niihin osuu myös hyvin vauhdisssa. Näyttöpaneelista näet yhdellä vilkaisulla kaiken tarpeellisen (aika, matka, nopeus, kulma, kalorit, kuluva ohjelma) treenistäsi.

FitNord Sprint 500 on uskomaton yhdistelmä tyylikkyyttä, hyvää kävely/juoksutuntumaa, tehokasta moottoria ja huoltovapautta.

ALL IN -paketti

Voit ostaa joko pelkän juoksumaton tai ALL-IN-paketin, jolloin mukaan tulee lisäksi seuraavat tuotteet:

- Sykevyö 5 kHz, analoginen (yhteensopiva juoksumaton kanssa), arvo 49,90 €
- Titan Life Suojamatto kuntoilulaitteille, arvo 79,90 €

Valitse FitNord Sprint 500 -juoksumatto, mikäli arvostat seuraavia ominaisuuksia:

  1. Vahva pitkäikäinen AC-moottori
  2. Joustava mutta vakaa juoksualusta
  3. Huoltovapaus maton voiteluista
  4. Lyömätön hinta ominaisuuksiin nähden

Tilaa nyt erinomaisilla ominaisuuksilla sekä juoksutuntumalla varustettu FitNord Sprint 500 -juoksumatto edulliseen hintaan!

Tekniset tiedot

Asennusohjeet

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: